SCOPENDROOGKAST

De flexibele oplossing voor het drogen en opbergen van endoscopen.

SCOPENDROOGKAST


De NG 800 kan acht endoscopen tegelijk drogen en opbergen. Via het besturingselement met geïntegreerd touch display regelt u niet alleen de NG 800 maar ook de eventuele NG 400 Extension of NG 800 Extension die u aan het systeem toevoegt.

De NG-serie (Next Generation) is specifiek ontworpen als flexibele oplossing voor het drogen en opbergen van endoscopen. De NG-serie bestaat uit een serie modulaire, verticale, geheel vernieuwde droog- en opbergkasten voor endoscopen, die u naar wens kunt combineren. Het basiselement voor acht endoscopen kan afzonderlijk worden gebruikt of worden uitgebreid met extra modules voor vier of acht endoscopen. Als u niet beschikt over een toevoer van droge perslucht, kunt u uw droog- en opberg­systeem uitbreiden met een optionele ADU300.

De NG-serie bestaat uit de volgende elementen:

NG 800

De NG 800 heeft een grotere capaciteit dan zijn voorganger (de GV700). U kunt nu acht endoscopen tegelijk drogen en opbergen. Via het besturingselement met geïntegreerd touch display regelt u niet alleen de NG 800 maar ook de eventuele NG 400 Extension of NG 800 Extension die u aan het systeem toevoegt.

ADU 300

De optionele ADU300 levert droge perslucht waarmee de endoscopen snel en hygiënisch worden gedroogd. Eén ADU300 voert lucht aan voor maximaal drie kasten.

NG 400 EXTENSION

Als u de capaciteit van uw NG 800 wilt uitbreiden, koppelt u de NG 400 Extension aan het besturingselement van de NG 800. Zo kunt u nog eens vier extra endoscopen drogen en opbergen en hebt u dus een maximale capaciteit van twaalf endoscopen.

NG 800 EXTENSION

Als u de capaciteit van uw NG 800 wilt uitbreiden, koppelt u de NG 800 Extension aan het besturings­element van de NG 800. Zo kunt u nog eens acht extra endoscopen drogen en opbergen en hebt u dus een maximale capaciteit van zestien endoscopen.

TECHNISCHE KENMERKEN

Twee afzonderlijke luchtstroomcycli drogen de endoscopen van binnen en van buiten. De binnenkant van de endoscopen wordt gedroogd met droge perslucht en de buitenkant met lucht die is gefilterd met een HEPA-filter. De luchtstroom wordt voortdurend gecontroleerd door onafhankelijke sensoren voor elke endoscoop, en binnen de NG-serie heerst voortdurend een positieve luchtdruk.

DUIDELIJKE ZICHTBARE STATUS

U kunt de status van elke endoscoop binnen de unit aflezen op een meerkleurig display. Hierop wordt aangegeven of de endoscoop nog wordt gedroogd of al droog is, of dat er een fout is opgetreden. Een meerkleurig LED-lampje boven elke endoscoop geeft eveneens de status van de endoscoop aan, met dezelfde kleuren als op het display. Hierdoor kunt u de status van een specifieke endoscoop gemakkelijk aflezen en de status van het geheel voortdurend­controleren.

GEGEVENS BIJHOUDEN EN GENEREREN

Met de specifieke documentatiesoftware kunt u belangrijke informatie opslaan en gegevens over endoscopen, gebruikers, en droog- en bewaartijden bijhouden. Ook is het mogelijk rapporten met deze gegevens uit te printen.

VERGRENDELFUNCTIE

Als de vergrendelfunctie van NG-serie is geactiveerd, kunnen alleen geregistreerde gebruikers de deuren openen. Zo bent u verzekerd van veilige opslag van en gecontroleerde toegang tot uw endoscopen.

TRANSPARANTIE WERK EFFICIËNT

De NG-serie is uitgerust met glazen deuren. Zo heeft u op elk moment zicht op het gebruik en de capaciteit van elke unit. Dat helpt u om efficiënt te werken.
Top crossmenu