van Vliet Medical

Wij zorgen er al jarenlang voor dat endoscopen veilig en schoon gedroogd en opgeslagen worden. Maar wij kunnen zo veel meer. Op deze pagina leest u alles over wie wij zijn en wat wij doen.

VAN VLIET MEDICAL

Van Vliet Medical scherpt de standaard aan. Door altijd op zoek te gaan naar verbetering en ons constant te blijven ontwikkelen waarborgen wij de kwaliteit waar wij bekend mee zijn geworden. Dat is de garantie die Van Vliet Medical u kan en wil blijven geven.

SCOPENDROOGKAST

Onze scopendroogkasten worden over de hele wereld ingezet om endoscopen op de beste manier te drogen en op te bergen.
MEER INFORMATIE

VALIDATIE

Wij zijn gespecialiseerd in de validatie volgens de EN-16442 en de SFERD richtlijnen van alle soorten en merken scopendroogkasten.
MEER INFORMATIE

TRANSPORTMEUBEL

De Multi FT is het multifunctionele, met 6 uitneembare kunststof laden uitgeruste transportsysteem van Van Vliet Medical.
MEER INFORMATIE

OVER VAN VLIET MEDICAL

Door te kiezen voor Van Vliet Medical kiest u automatisch voor een partij met veel kennis en ervaring op het gebied van medische apparatuur. Wij timmeren al jarenlang succesvol aan de weg en ook voor u kunnen wij veel betekenen!

STERKE SCHOUDERS

Wij zijn een zelfstandig, sterk groeiende, dynamische en internationaal opererende organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten aan de medische sector. Ons team bestaat uit een groep ervaren en enthousiaste medewerkers die zich volledig toeleggen op de ontwikkeling en productie van scopendroogkasten.

WERELDBEROEMD

Van Vliet Medical staat bekend als één van de marktleiders op het gebied van scopendroogkasten. Dankzij internationale samenwerkingsverbanden worden onze scopendroogkasten over de hele wereld ingezet om endoscopen op de best mogelijke manier te drogen en op te bergen. De Next Generation, kortweg de NG, is het paradepaardje van Van Vliet Medical.

SAMEN BETER

Het is voor ons belangrijk en vanzelfsprekend om onze processen en producten constant te blijven vernieuwen. Wij werken daarom nauw samen met de eindgebruiker om deze processen en producten te evalueren en te optimaliseren. Heeft u tips, vragen of opmerkingen? Dan gaan wij graag met u in gesprek!

MAATWERK

Op zoek naar een speciale oplossing? Passen bestaande producten niet bij uw situatie? Dan helpen wij u graag verder! In principe is namelijk alles bij Van Vliet Medical mogelijk. Wij beschikken over onze eigen Product Developers én Product Engineers. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met het ontwikkelen en produceren van medische apparatuur.
ONZE VISIE
Wij zijn constant op zoek naar verbetering van onze producten en diensten. Om antwoord te krijgen op de vraag hoe onze producten en diensten geoptimaliseerd kunnen worden werken wij nauw samen met onze klanten. Wij hebben met deze manier van werken inmiddels in binnen- en buitenland een goede naam opgebouwd en daar zijn wij trots op. Vragen of opmerkingen over onze dienstverlening? Laat hieronder uw bericht achter!
Top crossmenu