Van Vliet Medical
Products

Alles medisch

Voor aanschaf van al uw medische producten en diensten is Van Vliet Medical Products uw professionele partner. Wij zorgen voor snelle en betrouwbare levering van hoogwaardige medische producten.

Wij leveren u alles op het gebied van medische producten en ziekenhuisbenodigdheden. Van verpleegkundige artikelen tot medisch meubilair, van zeepdispenser tot otoscoop en van operatietafel tot katheter. Niets is ons te gek! Wij hebben direct contact met een groot scala aan leveranciers en fabrikanten in binnen- en buitenland.

Van Vliet Medical Products heeft enorm veel ervaring op het gebied van medische producten. Maar er zijn veel meer voordelen als u besluit met ons samen te werken. Een aantal van deze voordelen is hieronder beschreven!

Enorm veel ervaring

Veel voordelen

Van Vliet Medical Products heeft enorm veel ervaring op het gebied van medische producten. Maar er zijn veel meer voordelen als u besluit met ons samen te werken. Een aantal van deze voordelen is hier naast beschreven!

Begeleiding

Onze professionals hebben ervaring in de zorg en weten daardoor precies wat de behoeftes van uw inkoopafdeling zijn. Wij kunnen u van A tot Z bedienen en begeleiden en wij doen dat ook graag. Wij selecteren niet alleen de juiste producten, wij gaan ook actief in gesprek met contactpersonen om de levering en installatie af te handelen.

Backorders

Komt u niet toe aan de afhandeling van uw backorders? Reageren leveranciers niet of moeilijk op vragen? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Wij handelen graag uw backorderlijsten af en bedingen direct de beste prijzen en levertijden. Ook kijken wij of de door u bestelde producten wellicht ergens anders verkrijgbaar zijn om bijvoorbeeld levertijden te reduceren.

Ervaring

Omdat wij zelf jarenlang actief zijn geweest in de zorg weten wij hoe het er in ziekenhuizen en zorginstellingen aan toe gaat. Deze ervaringen nemen wij mee in ons dagelijks contact met leveranciers om de juiste vragen te kunnen stellen. Op die manier weten wij zeker dat de producten aan zullen sluiten op uw wensen en behoeften.

Gratis testen

Bent u nog niet volledig overtuigd van een bepaald product? In veel gevallen verzorgen wij dan graag een vrijblijvende zichtzending voor u. Op die manier kunt u het product uitproberen en met specialisten op locatie overleggen of dit voor u de juiste oplossing is. Op die manier weet u zeker of een bepaald product écht op uw wensen en behoeften aansluit.

Onafhankelijk advies

In de zoektocht naar de juiste producten laten onze professionals zich alleen leiden door de door u opgegeven specifieke wensen en behoeften.

Complete inrichting

Van Vliet Medical Products is gespecialiseerd in praktijkinrichting. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Aftersales

Wij stoppen niet bij de verkoop van producten! Wij zijn namelijk ook in staat deze te onderhouden, monteren en te installeren.

Directeur

Theo Huigen

Directeur

Operational Manager

Bas Buuron

Operational Manager

Customer service

Clementine de Kruijf

Customer Service

Customer service

Patricia Moonen-Knol

Customer Service

Customer service

Petra van Blarcum

Customer Service

Customer service

Johan van den Hoff

Customer Service

Scroll naar boven