van Vliet Medical PRODUCTS

Voor aanschaf van al uw medische producten en diensten is Van Vliet Medical Products uw professionele partner. Wij zorgen voor snelle en betrouwbare levering van hoogwaardige medische producten.

VAN VLIET MEDICAL PRODUCTS

Wij leveren u alles op het gebied van medische producten en ziekenhuisbenodigdheden. Van verpleegkundige artikelen tot medisch meubilair, van zeepdispenser tot otoscoop en van operatietafel tot katheter. Niets is ons te gek! Wij hebben direct contact met een groot scala aan leveranciers en fabrikanten in binnen- en buitenland.

ONAFHANKELIJK ADVIES

In de zoektocht naar de juiste producten laten onze professionals zich alleen leiden door uw specifieke wensen en behoeften.

COMPLETE INRICHTING VAN UW PRAKTIJK

Van Vliet Medical Products is gespecialiseerd in praktijkinrichting. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.
BEL ONS

MONTAGE, INSTALLATIE EN ONDERHOUD

Wij stoppen niet bij de verkoop van producten! Wij zijn namelijk ook in staat deze te onderhouden, monteren en te installeren.

OVER ONS

Van Vliet Medical Products heeft enorm veel ervaring op het gebied van medische producten. Maar er zijn veel meer voordelen als u besluit met ons samen te werken. Een aantal van deze voordelen is hieronder beschreven!

TOTALE BEGELEIDING

Onze professionals hebben ervaring in de zorg en weten daardoor precies wat de behoeftes van uw inkoopafdeling zijn. Wij kunnen u van A tot Z bedienen en begeleiden en wij doen dat ook graag. Wij selecteren niet alleen de juiste producten, wij gaan ook actief in gesprek met contactpersonen om de levering en installatie af te handelen.

AFHANDELING BACKORDERS

Komt u niet toe aan de afhandeling van uw backorders? Reageren leveranciers niet of moeilijk op vragen? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Wij handelen graag uw backordelijsten af en bedingen direct de beste prijzen en levertijden. Ook kijken wij of de door u bestelde producten wellicht elders verkrijgbaar zijn om bijvoorbeeld levertijden te reduceren.

JARENLANGE ERVARING

Omdat wij zelf jarenlang actief zijn geweest in de zorg weten wij hoe het er in ziekenhuizen en zorginstellingen aan toe gaat. Deze ervaringen nemen wij mee in ons dagelijks contact met leveranciers om de juiste vragen te kunnen stellen. Op die manier weten wij zeker dat de producten aan zullen sluiten op uw wensen en behoeften.

TEST GRATIS

Bent u nog niet volledig overuigd van een bepaald product? In veel gevallen verzorgen wij dan graag een vrijblijvende zichtzending voor u. Op die manier kunt u het product uitproberen en met specialisten op locatie overleggen of dit voor u de juiste oplossing is. Op die manier weet u zeker of een bepaald product écht op uw wensen en behoeften aansluit.

ONS TEAM

Maak kennis met de drijvende krachten achter 
Van Vliet Medical Products

Theo Huigen

Directeur

Bas Buuron

Operational Manager

Clementine de Kruijf

Customer Service

Patricia Moonen-Knol

Customer Service

Petra van Blarcum

Customer Service

Vivian Groen

Customer Service
$9` 1LQ" E-A LS
WIJ HELPEN U GRAAG!

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan direct contact met ons op!

Top crossmenu