Referenties

Ontdek de tevreden klanten van 
Van Vliet

Onze klanten hebben ervaren dat Van Vliet een betrouwbare partner is in de medische sector. Of het nu gaat om ziekenhuizen, klinieken, zorginstellingen, medische professionals of andere zorgorganisaties; of het gaat om het leveren van bandages, brancards, point-of-care apparatuur, operatielampen of het compleet realiseren van operatieruimtes…..wij streven er altijd naar om aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Vanaf februari 2024 worden 17 nieuwe ACUSON Sequoia echografiesystemen van Siemens Healthineers gefaseerd in gebruik genomen op de afdeling Beeldvormende Technieken van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. 

Isala ziekenhuis

Lees hoe Patricia Smulders, DSRD, samen met haar team de hoogste normen voor veiligheid en controle handhaaft, en hoe recente samenwerking met Van Vliet Medical bijdraagt aan efficiënte en uniforme reiniging en droging van flexibele endoscopen.

Huisartsenpraktijk Swifterbant

De mogelijkheid om echografisch onderzoek in de huisartsenpraktijk Swifterbant uit te voeren heeft daarom aanzienlijke voordelen voor de patiënten. Lees welke dat zijn. 

endoscopen reinigen en drogen

Noordwest Ziekenhuisgroep

Ontdek hoe Noordwest Ziekenhuisgroep en Van Vliet Medical Supply met de nieuwe scopendroogkasten gezamenlijk de grenzen verleggen in endoscoopreiniging en -droging voor optimale hygiëne en patiëntenzorg.

Oog op Zuid

Na jaren leegstand heeft Oog op Zuid Oogkliniek zich medio 2021 gevestigd in een nooit ‘bewoond’ winkelpand in Rotterdam IJsselmonde. Na oplevering was de oogkliniek op zoek naar en betrouwbare servicepartner. Mediservice ondersteunt Oog op Zuid bij alle mogelijke klinische processen in de breedste zin van het woord.

Bouw een gekwalificeerde medische ruimtes in kliniek

Oogkliniek Den Haag

Wat als je van een casco ruimte een ultramoderne kliniek met geclassificeerde medische ruimtes wilt maken? Voor die uitdaging stond Oogkliniek Den Haag recentelijk. Lees hoe zij dit aangepakt hebben. 

Scroll naar boven