Over ons

Praktisch

Totaaloplossingen verzorgen voor de medische sector, dat is waar wij met onze bedrijven naar streven!

In 1985 begon Van Vliet Medical aan een kleine keukentafel in Weesp met de ontwikkeling van een bedpanspoeler. Inmiddels hebben wij deze keukentafel ingeruild voor een groot pand in Almere. En die bedpanspoeler? Die is er gekomen, op de voet gevolgd door onze bekende scopendroogkasten. Ook hebben wij inmiddels de beschikking over onze eigen technische dienst én verkopen wij artikelen voor medisch gebruik in zorginstellingen.

Op ons hoofdkantoor in Almere staat de serviceafdeling dag en nacht paraat voor het beantwoorden van vragen, het opstellen van contracten en het verzorgen van een snelle levering van onze producten. Een team van technisch specialisten verzorgt de installatie en het onderhoud van onze apparatuur op locatie.

Praktische hulpverlening in de medische sector. Alles wat u nodig heeft onder één dak.

Flip Horrée

General Manager Van Vliet Medical
Wij zijn constant op zoek naar verbetering van onze producten en diensten. Om antwoord te krijgen op de vraag hoe onze producten en diensten geoptimaliseerd kunnen worden werken wij nauw samen met onze klanten.

Wij hebben met deze manier van werken inmiddels in binnen- en buitenland een goede naam opgebouwd en daar zijn wij trots op. 

Wij zijn een nationaal en internationaal georiënteerd bedrijf welke organisatorisch flexibel is en daardoor in staat is om snel en goed in te spelen op uw behoefte. 

Signature

Professioneel

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat u nodig heeft. Wij blijven met u communiceren en spelen op elke vraag in. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing. Wij doen alles voor een goed resultaat en een tevreden klant!

Betrouwbaar

Onze historie, klantenkring en voltooide projecten geven goed weer hoe ons werk gewaardeerd wordt. Wij werken keihard voor ons betrouwbare imago en wij blijven ons ontwikkelen. Wij doen wat wij u beloven. Al jaren!

Flexibel

Op het laatste moment wijzigingen doorvoeren? Snel hulp nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn enorm flexibel en helpen u graag uit de brand. Wij luisteren naar uw wensen en gaan graag samen met u op zoek naar de oplossing. 

Scroll naar boven