Multi FT

Transport

De Multi FT is een multifunctioneel transportsysteem en daardoor toepasbaar voor verschillende doeleinden! Het transportsysteem wordt standaard geleverd met zes uitneembare kunststof lades. Deze lades zijn uiteraard geschikt om in een wasmachine gedesinfecteerd te worden.

Het kunststof bovenblad ligt los op de kar zodat deze gemakkelijk kan worden verwijderd. De vier haken die vervolgens zichtbaar worden kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld een waszak of een postzak aan te bevestigen.

Het transportsysteem is voorzien van twee zwenkwielen en heeft een gebruiksvriendelijke handgreep. Tevens beschikt de Multi FT over een aangepaste bodemafronding, speciaal ontwikkeld om contact met de kar tijdens het lopen te voorkomen.

Wilt u materiaal extra veilig vervoeren? Dan is het mogelijk om deksels van plexiglas op de lades te plaatsen waardoor gebruikte of schone materialen veilig en schoon blijven tijdens het transport. Deze deksels zijn per stuk los te bestellen.

Multifunctioneel transportsysteem inclusief zes laden.

Totaaloplossing

Om de veiligheid van de patiënt te waarborgen is een gedesinfecteerde endoscoop van groot belang. Een veilige manier van transport is namelijk nét zo belangrijk als het desinfecteren van een (flexibele) endoscoop. Om meer te kunnen bieden dan alleen een veilige manier van opslaan kunt u de Multi FT gebruiken. Daarnaast is de Multi FT bijzonder makkelijk in gebruik. Door de handige afmetingen van onder andere de transportbak hoeft u de endoscoop niet strak op te rollen.

Voordelen

Onze Multi FT beschikt over een glad oppervlak. Perfect voor eenvoudige reiniging en desinfectie. Ook biedt de bovenkant van de trolley extra werkruimte. Dat kan voordelen opleveren in kleinere ruimtes zoals bijvoorbeeld op de Centrale Sterilisatie Afdeling. De transportbak is geoptimaliseerd om een goede reiniging en desinfectie mogelijk te maken. De transportbakken en de bovenkant zijn hittebestendig tot 93 graden celsius, A0 600-procesniveau volgens de ISO 15883 deel 1.

De juiste keuze

Kiest u voor de Multi FT? Dan kiest u voor betrouwbaarheid, gemak én flexibiliteit. De verwijderbare bovenkant maakt dit transportmeubel tot een eenvoudige te reiniging object. En met 6 transportbakken kunt u meerdere endoscopen tegelijk transporteren.  Het frame is vervaardigd van roestvrijstaal en een gebruiksvriendelijke handgreep zorgt voor een stevige grip. De Multi FT is bijzonder wendbaar en eenvoudig te verplaatsen dankzij vier zwenkwielen uitgerust met remmen voor een verbeterde stabiliteit.

Multi FT voordelen

Minder risico

Het risico op kruisbesmetting wordt geminimaliseerd. Elke lade kan namelijk hermetisch afgesloten worden met een deksel.

Bescherming

Waardevolle apparatuur zoals bijvoorbeeld endoscopen kunnen dankzij de Multi FT op een veilige manier getransporteerd worden.

Workflow

Minder procedurele stappen, duidelijkheid dankzij het gebruik van symbolen en de wenbaarheid van de Multi FT is gunstig voor de workflow tijdens dagelijks gebruik.

Gebruiksvriendelijk

De Multi FT is ontworpen met bijzonder veel aandacht voor het bedieningsgemak. Omdat wij al jarenlang aanwezig zijn in ziekenhuizen en klinieken weten wij hoe belangrijk dit voor u kan zijn.

Duurzaam

Investeren in de Multi FT? Dat is een duurzame keuze. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen wat gunstig is voor de levensduur. Ook zijn veel onderdelen zoals bijvoorbeeld de deksels los na te bestellen!

Eenvoud

De Multi FT is zowel op het gebied van schoonmaak als op het gebied van onderhoud erg eenvoudig in gebruik.

Scroll naar boven