MEDISERVICE

Wij bieden u de mogelijkheid om met één telefoontje de functionaliteit van uw medische apparatuur en installaties te garanderen. Zo kunt u de focus leggen op wat er écht toe doet: de zorg voor uw patiënten.

MEDISERVICE

De onderscheidende aanpak van Mediservice op het gebied van correctief en preventief onderhoud van medische apparatuur en technische installaties zorgt voor veel voordelen. Niet alleen op financieel gebied wordt het verschil gemaakt, ook de optimalisatie van het klinische proces is al jaren één van de sterke kanten van Mediservice.

ONAFHANKELIJKE PARTIJ

Wij bieden niet wat fabrikanten graag verkopen. Wij zijn gedreven om dat te leveren wat u als zorgverlener, binnen de wet- en regelgeving, nodig heeft.
ONZE DIENSTEN

EEN STORING MELDEN

U hoeft slechts één nummer te bellen als uw apparatuur niet naar behoren functioneert. Wij repareren en onderhouden namelijk al uw medische apparatuur en installaties!
BEL 085 065 3976

SUPER SAMENWERKING

Door gebruik te maken van onze schaalgrootte en ervaring kunnen wij op efficiënte wijze uw klinische resultaten optimaliseren.
OVER ONS

OVER MEDISERVICE

Onze onderscheidende aanpak en expertise kenmerkt zich door strategische diensten voor uw medische apparatuur én technische installaties. Deze diensten kunnen significante klinische en financiële voordelen opleveren.

EFFICIËNTIE

Door periodiek onderhoud te verrichten aan uw assets voldoet u aan de eisen die inspecterende instanties aan u stellen en optimaliseert u ook de uptime van uw assets. De ervaringen die onze hoogopgeleide service engineers hebben opgedaan binnen een ons portfolio aan medische apparatuur hebben geleid tot een indrukwekkend aantal onderhoudsprotocollen.

KWALITEIT

Het waarborgen van de veiligheid van uw medische apparatuur en installaties heeft voor ons de hoogste prioriteit. Wij werken volgens het Convenant Veilige Toepassing Medische Technologie. Mediservice is in staat om het traject vanaf de aanschaf te begeleiden, installeren wij dit product op de juiste wijze en voeren wij (periodiek) onderhoud uit.

BESPARINGEN

Onze managed maintenance services zijn ontworpen om meer uit uw initiële investering te halen. Wij nemen niet alleen werk voor u uit handen, wij zijn ook erg kritisch op de kosten voor onderhoud. Zo streven wij continu naar kostenreductie, plannen wij onderhoud optimaal in hanteren wij korte responstijden.

KEURMERKEN

Als één van de weinige managed maintenance service bedrijven is Mediservice gecertificeerd, en daar zijn wij trots op. Om de kwaliteit de waarborgen wordt het onderhoud aan de medische hulpmiddelen daarnaast uitgevoerd door medische engineers die minimaal beschikken over een opleiding medische techniek A, aangevuld met certificeringen van de fabrikant.
  • Mediservice Reparatie
WIJ HELPEN U GRAAG!
Wij staan graag voor u klaar! Heeft u bijvoorbeeld een vraagstuk op het gebied van montage, installatie of onderhoud? Neem dan contact met ons op!
Top crossmenu