Vanaf 1 Juni In Ons Assortiment: De Luchtzuiveringsinstallatie van Virobuster, technologie om lucht te steriliseren

Nieuw bij Van Vliet Medical: de Virobuster. In samenwerking met de Universiteit Twente heeft het Duitse Virobuster International GmbH technologie ontwikkeld om met behulp van UV de lucht in een ruimte te kunnen steriliseren. Alle virussen, bacteriën en schimmels worden dankzij de Virobuster gedood waardoor de veiligheid van in de ruimte aanwezige personen gewaarborgd kan worden. De luchtzuiveringsinstallatie is jarenlang getest in binnen- en buitenland en wordt inmiddels in veel ziekenhuizen, kantoren, klinieken en hotels gebruikt.

\"Virobuster
De Virobuster, Een Revolutionaire Luchtzuiveringsinstallatie

“Geen filters, geen ozon, geen chemicaliën, geen geur én onschadelijk voor mens en dier”

Al jaren een betrouwbare oplossing

De Virobuster-technologie is ontwikkeld voor de medische wereld maar is ook een bewezen en veilige oplossing voor de food industrie, het ontvangen van bezoek in een showroom en een virusvrij klaslokaal. Draagt u een mondkapje en ventileert u voldoende? Helaas moet u ook dan waakzaam blijven. Ondanks het dragen van mondmaskers en het ventileren van uw ruimte blijven virussen, schimmels en bacteriën aanwezig en schadelijk voor de gezondheid.

De Virobuster onder de loep

Samen met virologen, doctoren en professoren uit Nederland en Duitsland biedt Virobuster u een (door het Fraunhofer-Gesellschaft Institut) bewezen gepatenteerde luchtsterilisatie technologie. Deze technologie is toepasbaar en zeer effectief in diverse (overheids)gebouwen, kantoorruimtes, ontvangstruimtes maar kan bijvoorbeeld ook een oplossing zijn voor het openbaar vervoer.

Wilt u meer informatie ontvangen over de Virobuster? Neem dan contact met ons op! Onze productspecialisten Hanneke Badenbroek en Marije Hof vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ook kunt u hier ons contactformulier hier invullen.

Scroll naar boven