Service & onderhoud van al uw medische apparatuur

Merkonafhankelijk technisch onderhoud van medische apparatuur

In ziekenhuizen, privéklinieken, GGD’s en andere zorginstellingen is het van essentieel belang dat al uw medische apparatuur en technische installaties goed functioneren. Dit is niet alleen wenselijk voor de patiëntveiligheid, maar ook voor de continuïteit van uw klinische proces en ook om te kunnen voldoen aan accreditatie-eisen. Wat als u dit allemaal kunt uitbesteden aan één merkonafhankelijke partner!?

Van Vliet is de ideale partner voor het onderhouden, oplossen van storingen en valideren van al uw medische apparatuur en technische installaties. Onze diensten bieden aanzienlijke klinische, operationele en financiële voordelen en zijn geschikt voor alle instanties binnen de gezondheidssector. Omdat wij ISO en VCA gecertificeerd zijn, bent u altijd verzekerd van het beste onderhoud en advies volgens de laatste normen en standaarden.

 

Met Van Vliet als uw betrouwbare partner in medisch en technisch onderhoud kunt u zich concentreren op uw patiënten en uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Onderscheidende aanpak

Jaren ervaring

Onze onderscheidende aanpak en expertise kenmerkt zich door strategische diensten voor uw medische apparatuur én technische installaties. Deze diensten kunnen opvallende klinische en financiële voordelen opleveren.

 

Onze onderscheidende aanpak en expertise kenmerkt zich door strategische diensten voor uw medische apparatuur én technische installaties. Deze diensten kunnen significante klinische en financiële voordelen opleveren.

Efficiëntie

Door periodiek onderhoud te verrichten aan uw assets voldoet u aan de eisen die inspecterende instanties aan u stellen en optimaliseert u ook de uptime van uw assets. De ervaringen die onze hoogopgeleide service engineers hebben opgedaan binnen een ons portfolio aan medische apparatuur hebben geleid tot een indrukwekkend aantal onderhoudsprotocollen.

Kwaliteit

Het waarborgen van de veiligheid van uw medische apparatuur en installaties heeft voor ons de hoogste prioriteit. Wij werken volgens het Convenant Veilige Toepassing Medische Technologie. Mediservice is in staat om het traject vanaf de aanschaf te begeleiden, installeren wij dit product op de juiste manier en voeren wij (periodiek) onderhoud uit.

Besparing

Onze managed maintenance services zijn ontworpen om meer uit uw initiële investering te halen. Wij nemen niet alleen werk voor u uit handen, wij zijn ook erg kritisch op de kosten voor onderhoud. Zo streven wij continu naar kostenreductie, plannen wij onderhoud optimaal in hanteren wij korte responstijden.

Keurmerken

Als één van de weinige managed maintenance service bedrijven is Mediservice gecertificeerd, en daar zijn wij trots op. Om de kwaliteit de waarborgen wordt het onderhoud aan de medische hulpmiddelen daarnaast uitgevoerd door medische engineers die minimaal beschikken over een opleiding medische techniek A, aangevuld met certificeringen van de fabrikant.

Onafhankelijk

Wij bieden niet wat fabrikanten graag verkopen. Wij zijn gedreven om dat te leveren wat u als zorgverlener, binnen de wet- en regelgeving, nodig heeft.

Storingen verhelpen

Functionteert apparatuur niet goed, dan kost het u éé belletje. Wij repareren en onderhouden namelijk al uw medische apparatuur en installaties!

Samenwerking

Door gebruik te maken van onze schaalgrootte en ervaring kunnen wij op efficiënte wijze uw klinische resultaten optimaliseren.

Scroll naar boven