Siemens Healthineers

RAPIDPoint 500e bloedgas analyzer

Breng bloedgas testen naar een hoger niveau

Het snel kunnen genereren en rapporteren van betrouwbare testresultaten is voor zorgprofessionals essentieel om kwaliteitszorg te kunnen garanderen. Maak kennis met de RAPIDPoint® 500e bloedgas analyzer van Siemens Healthineers, dat zich richt op dat wat het belangrijkst is: de patiënt.

 

Met de nieuwste versie van deze toonaangevende POC-analyzer voor het analyseren van bloedgas, dat gebruik maakt van Integri-sense® Technology, kunt u vertrouwen op buitengewone nauwkeurigheid van ieder getest monster en elke testuitslag. Het systeem heeft een intuïtieve, touchscreen gebruikersinterface en ingebouwde softwarebeveiliging om bescherming te bieden tegen cyberaanvallen en datadiefstal. Ervaar verbeterde bloedgasanalyses met hogere integriteit, IT-beveiliging en operationele eenvoud met het RAPIDPoint 500e bloedgasanalysesysteem, en biedt uw patiënten hoogwaardige zorg.

ProductvoordelenRAPIDPoint 500ebloedgas analyzer

Bepalingen

Parameters Analyt
Bloedgas

pH

pCO2

pO2 

Elektrolyten

Na+

K+

Ca++

CI- 

CO-oximetry

tHb

O2Hb

COHb

MetHb

HHb

sO2

nBili 

Hematologie

HB

Ht

Overig

Glucose
Lactaat

Meer informatie en downloads

Meer informatie over de Siemens Healthineers RAPIDPoint 500e bloedgas analyzer vindt u hier. Klik op de link op de documentatie te downloaden.

Scroll naar boven