Siemens Healthineers

epoc bloedgas analyzer

Draadloos testen en aan het bed van de patiënt

Het Siemens Healthineers epoc® bloedanalysesysteem is een mobiele en draadloze analyzer die aan het bed van de patiënt kan worden gebruikt. Binnen minder dan 4 minuten (kalibratie en analysetijd) levert dit resultaten van bloedgas-, elektrolyten- en metabolietenmetingen. Met de epoc® bloedgas analyzer kunnen snel en eenvoudig 14 parameters worden gemeten. Daarnaast kan de meter ook nog 18 berekende parameters rapporteren.

Het is daarmee een ideale oplossing voor kritische locaties waar snelle diagnose nodig is, zoals de spoedeisende hulp in ziekenhuizen of bij apotheken voor het vaststellen van de juiste medicatie

 

Het epoc-systeem bestaat uit drie componenten: de NXS Host (handheld), de reader en de testkaart. Met de handheld kan de streepjescode met patiënt-ID’s worden gescand, waarna het bloedmonster op de testkaart wordt aangebracht en vervolgens ter plekke wordt geanalyseerd.

Productvoordelenepocbloedgas analyzer

Siemens Healthineers EPOC draagbare bloedgasmeter

Bepalingen

Parameters Analyt
Bloedgas

pH
pCO2
pO2

TCO2 

Elektrolyten

Na+

K+

Ca++

CI- 

Hematologie

HB

Ht 

CO-oximetry

sO2 

Overig

Glucose
Lactaat

Kreatinine

Ureum/BUN

Meer informatie en downloads

Meer informatie over de Siemens Healthineers EPOC bloedgas analyzer vindt u hier. Klik op de link op de documentatie te downloaden.

Scroll naar boven