Siemens Healthineers

Clinitek Status+ Urine Analyzer

Geautomatiseerde urineonderzoeken waar u maar wilt met point-of-care urinemeter

Uit onderzoek van urinemonsters kan een schat aan onmisbare klinische informatie worden gehaald. Betrouwbare, geautomatiseerde en snelle point-of-care testen van urine kan daarom van onschatbare waarde zijn op iedere ziekenhuisafdeling, huisartsenpraktijk, apotheken, klinieken, zorginstellingen en bejaardentehuizen. De Clinitek Status+ Analyzer van Siemens Healthineers is en point-of-care urinemeter waarmee u deze schat aan informatie eenvoudig en snel kunt ontsluiten. Deze analyzer ondersteunt de vroegtijdige detectie, monitoring en behandeling van ziekten en aandoeningen, waaronder diabetes, nierziekten, urineweginfecties (UWI’s) en zwangerschap.

 

Point-of-care urinemeter

De CLINITEK Status®+ Analyzer is een draagbare, gebruiksvriendelijke en geautomatiseerde point-of-care analyzer, waarmee snel en nauwkeurig urinemonsters kunnen worden geanalyseerd. Deze analyzer werkt in combinatie met de gepatenteerde Siemens urine teststrips en HCG-zwangerschapscassettes (CLINITEST® hCG cassette). Het is geïntegreerd met de nieuwste geavanceerde technologie die bij elke test geautomatiseerde kwaliteitscontroles uitvoert (Auto-Checks).

ProductvoordelenClinitek Status+urine analyzer

eenvoudige pot urinemeter

Bepalingen

Parameters Analyt
Diabetes

HbA1c (NGSP gecertificeerd) 

Urine

Microalbumine

Kreatinine

Albumine – Kreatinine ratio 

Multistix 5

Eiwit

Glucose

Nitrite

Leucocyten

Bloed 

Multistix 8 SG

Eiwit

Glucose

Nitrite

Leucocyten

Bloed

Ketonen

pH

Soortelijk Gewicht

Multistix 10 SG

Eiwit

Glucose

Nitrite

Leucocyten

Bloed

Ketonen

pH

Soortelijk Gewicht

Urobilinogeen

Bilirubine

Meer informatie en downloads

Meer informatie over de Clinitek Status+ Urine Analyzer vindt u hieronder. Klik op de link op de documentatie te downloaden.

Scroll naar boven