Siemens Healthineers

Atellica VTLi Immunoassay Analyzer

Hartklachten snel analyseren met handheld point-of-care troponine test

Wereldwijd zijn hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer één. Wanneer een patiënt met symptomen van een mogelijke hartaanval zich aandient bij een huisarts, ambulance of spoedeisende hulp, kan een snelle en nauwkeurige diagnose een levensgroot verschil maken. Gelukkig maakt de Siemens Healthineers Atellica® VTLi analyzer het mogelijk om direct hoog sensitieve troponine I (hs-cTnI) te bepalen, wat zorgt voor een snelle diagnose. Bovendien wordt door de razendsnelle en directe analyses de wachttijden bij huisartsen, ambulancediensten, de spoedeisende hulp, CCU/EHH en HAP teruggebracht. Ook kan het aantal ziekenhuisbezoeken bij pijn op de borst worden verlaagd, omdat patiënten met een laag risico thuis kunnen blijven. 

 

Met de Atellica® VTLi analyzer voor een point-of-care troponine test wordt het beoordelingsproces van patiënten met pijn op de borst sterk verbeterd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de testresultaten. Dit is een cruciale sprong voorwaarts in het beoordelen van hartklachten. Namens Siemens Healthineers ondersteunt Van Vliet Diagnostics de HEART-GP studie, een onderzoek binnen de acute huisartsgeneeskunde, dat zich richt op het verbeteren van de diagnostiek van ‘pijn op de borst’.

ProductvoordelenAtellica VTLitroponine I analyzer

post voor troponine i

Bepalingen

Parameters Analyt
Cardic Trop I

Meer informatie en downloads

Meer informatie over de Siemens Healthineers Atellica VTLi Immunoassay Analyzer voor een point-of-care troponine test vindt u hier. Klik op de link op de documentatie te downloaden.

Scroll naar boven