Menarini

LumiraDx Analyzer

Lichtgewicht, draagbare en betaalbare point-of-care bloed analyzer

De LumiraDx is een compact, lichtgewicht (1,1 kg) en draagbaar point-of-care instrument, ontworpen voor snel en makkelijk testen van bloed- en neusswab monsters. Dit apparaat kan een breed scala aan tests uitvoeren, waaronder de CRP, D-Dimeer, HbA1c, INR, NT-proBNP, COVID-19, Influenza A/B en het RS-Virus, allemaal via één eenvoudig te gebruiken systeem.

 

Deze analyzer is snel, gebruiksvriendelijk, nauwkeurig en zeer betaalbaar. Het biedt resultaten van laboratoriumkwaliteit in enkele minuten uit een kleine monsters volbloed en neusswab. Het is daarmee de ideale point-of-care oplossing voor on-the-spot diagnostiek in diverse settings, zoals huisartspraktijken, ambulances, (privé)klinieken, spoedeisende hulp (SEH) en andere zorginstellingen.

Snelle en eenvoudige diagnostiek

De LumiraDx maakt gebruik van microfluïdische teststrips voor nauwkeurige metingen. Het systeem kenmerkt zich door een simpele workflow en kan optioneel digitaal verbonden worden met IT-systemen van zorginstellingen voor een naadloze data-overdracht.

Het gebruik is zeer eenvoudig: na het plaatsen van een teststrip en het nemen van een bloedmonster of neuskweek, voegt de gebruiker simpelweg een druppel monstermateriaal toe. De intuïtieve interface leidt de gebruiker vervolgens door het proces, met testresultaten die binnen enkele minuten beschikbaar zijn.

bloedanalyse met LumiraDX

Economische en efficiënte zorgoplossing

De LumiraDx vervangt meerdere POC-apparaten door één enkel platform en daarmee optimaliseert het de efficiëntie door de trainingstijd, apparatuur, onderhoud en benodigde testmaterialen te minimaliseren. Dit maakt de LumiraDx een economisch voordelige keuze.

ProductvoordelenLumiraDxanalyzer

Bepalingen

Meer informatie en downloads

Parameters Analyt
Diabetes HbA1C
Hematologie

CRP

Cardiovasculair NT-proBNP
Luchtweginfecties SARS-CoV-2 Ag, SARS-CoV-2 & RSV, SARS-CoV-2 & Flu A/B
Bloedstolling D-Dimeer, INR

Meer informatie over de Menarini LumiraDx Analyzer vindt u hieronder. Klik op de link op de documentatie te downloaden.

Scroll naar boven