Point-of-care apparatuur

Gebruiksvriendelijke oplossingen voor point-of-care diagnostiek

Breng de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van het laboratorium rechtstreeks naar de patiënt.

In een snel veranderende wereld met een stijgende levensverwachting groeit het aantal chronische aandoeningen, wat de druk op de, toch al overbelaste, gezondheidszorgsystemen vergroot. Om dit aan te pakken zijn innovatieve en toegankelijke oplossingen nodig die het comfort voor patiënten combineren met klinische resultaten op hetzelfde niveau als traditionele methoden. Onze point-of-care (POCT) analyzers voldoen aan deze eisen.

 

Ze kunnen niet alleen door laboratoria, maar ook door niet-laboratoriumpersoneel worden gebruikt op locaties buiten het laboratorium, bijvoorbeeld in de directe omgeving van de patiënt, de behandelkamer, de thuiszorgomgeving, bij huisartsen, verloskundigen of zelfs onderweg bijvoorbeeld in ambulances.

 

Onze POCT-analyzers brengen laboratoriumtests rechtstreeks naar de patiënt.

Directe resultaten, persoonsgerichte zorg

Een groot voordeel van point-of-care testen is dat patiënten tijdens hun bezoek binnen enkele minuten resultaten krijgen. Dit versnelt de diagnose en stelt behandelaars in staat snel behandelplannen op te stellen, vooral bij kritieke situaties. Minder wachttijd en minder belasting voor zowel de patiënt als de behandelaar zijn het gevolg.

 


Strategisch partner van Siemens Healthineers

Als strategische partner van Siemens Healthineers bieden wij de meest geavanceerde technologieën voor point-of-care diagnostiek. Dankzij korte lijnen, snelheid en wendbaarheid kunnen wij snel reageren op uw vraag. Naast het leveren van de apparatuur kunnen wij tevens het onderhoud, de jaarlijkse validatie en training (ook op locatie) verzorgen. 

 

Laten we samen uw point-of-care locaties optimaal inrichten en verbeteren!

Analyzers voor bloedgas diabetes urine troponine CPR en nog meer... tests

Ontdek al onze point-of-care diagnose producten

Ontdek ons ruime aanbod geavanceerde Point-of-Care (POCT) oplossingen.

Naast levering van de onderstaande producten voor point-of-care diagnostiek zijn wij specialist in onderhoud, validatie en training. 

Advies nodig van één van onze POCT-experts? 

Direct naar:
  Add a header to begin generating the table of contents
  Siemens Healthineers RapidPoint bloedgas analyzer

  RAPIDPoint 500e bloedgas analyzer

  Siemens Healthineers

  De RAPIDPoint® 500e bloedgas analyzer van Siemens Healthineers is een compact bloedgasanalysesysteem waarmee zeer snel en nauwkeurig bloedgas analyses uitgevoerd kunnen worden. Deze analyzer is koppelbaar met het LIS en bekende middleware oplossingen, zoals POCcelerator™.

  epoc® handheld bloedgas analyzer

  Siemens Healthineers

  De Siemens epoc® bloedgas analyzer is een draadloos apparaat dat binnen 4 minuten nauwkeurige resultaten levert van bloedanalyses. Het epoc-systeem helpt de workflow en de klinische ervaring te verbeteren en zorgt ervoor dat sneller beslissingen genomen kunnen worden over de behandeling van acute patiënten.

  Siemens Healthineers epos handheld bloedgas analyzer
  Siemens Healthineers DCA Vantage oplossing voor bloed- en urineonderzoek

  DCA Vantage Analyzer

  Siemens Healthineers

  De DCA Vantage® Analyzer van Siemens Healthineers is de gouden standaard voor HbA1C analyzers. Het is een point-of-care analyzer die wordt gebruikt voor het analyseren van bloedwaardes van diabetespatiënten en voor het vroegtijdig opsporen van nieraandoeningen. De DCA Vantage® Analyzer is eenvoudig te gebruiken in uw praktijk en de resultaten laten goede correlatie zien met laboratoriumresultaten.

  Atellica VTLi Immunoassay Analyzer

  Siemens Healthineers

  De Siemens Healthineers Atellica® VTLi analyzer zorgt voor een snellere en nauwkeurige diagnose van mogelijke hartproblemen bij patiënten. Dat is al mogelijk op basis van een bloedmonster van één enkele vingerprik. Deze analyzer maakt mogelijk om hoog sensitieve troponine I (hs-cTnI) te bepalen. Dit kan altijd en overal, bijvoorbeeld direct aan het bed van de patiënt, bij de patiënt thuis of in de ambulance. Zo kan de druk op o.a. de spoedeisende hulp en ambulancediensten verminderd worden.

  Siemens Atellica VTLi analyzer hoog sensitieve troponine I
  Siemens Healthineers Clinitek Status+ Urine Analyzer

  Clinitek Status+ Urine Analyzer

  Siemens Healthineers

  De Clinitek Status®+ Analyzer is een betrouwbare en geautomatiseerde point-of-care (POC) oplossing voor urinetest. Deze draagbare, gebruiksvriendelijke en geautomatiseerde analyzer analyseert snel en nauwkeurig urinemonsters, en ondersteunt de vroegtijdige detectie, monitoring en behandeling van ziekten en aandoeningen zoals urineweginfecties (UWI’s), diabetes, nierziekten en zwangerschap.

  Clinitek Advantus Urine Chemistry Analyzer

  Siemens Healthineers

  De CLINITEK Advantus® Urine Chemistry Analyzer is het grote broertje van de Clinitek Status+ met hoge capaciteit. Het is een semiautomatische point-of-care oplossing die automatisch resultaten van Multistix® urine teststrips uitleest, interpreteert en documenteert. In één cyclus is het mogelijk om meerdere urinetesten uit te voeren.

  urine analyse apparaat
  Scroll naar boven