Echografie abonnementen bij Van Vliet Diagnostics

Wilt u op een toegankelijke manier hoogwaardige echografiediensten aanbieden in uw huisartsenpraktijk? Bij Van Vliet Diagnostics hebben we voor elke praktijk het perfecte echo-abonnement.

 

Waarom kiezen voor een echo-abonnement?
De aanschaf van moderne echografieapparatuur kan een flinke investering zijn, inclusief de kosten voor training, jaarlijks onderhoud en vervanging van onderdelen. Daarom bieden wij het Siemens Healthineers ACUSON Maple echografiesysteem aan in een abonnementsmodel. Zo bent u altijd voorzien van het nieuwste echografiesysteem tegen een voorspelbaar tarief. Ons abonnement is al rendabel bij een X aantal echo’s per week, afhankelijk van de vergoeding per echo van de zorgverzekeraar.

Drie simpele stappen

1

Selecteer één van onze drie abonnementen

2

Ontvang een bevestiging van onze financiële partner Medilease*, die zorgt voor een soepel kredietacceptatieproces

3

Wij regelen de levering van het systeem direct aan uw praktijk

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste abonnement?

Waarom een US Flex abonnement
de beste keus is

1
2
3

Waarom echografie in uw praktijk?

Point-of-Care echografie stelt huisartsen in staat snel en nauwkeurig diagnoses te stellen op op basis van anamnese, lichamelijk onderzoek én medische beeldvorming, wat de zorg voor patiënten verbetert en zorgkosten verlaagt. Het biedt ook directe geruststelling aan patiënten, voorkomt onnodige verwijzingen naar specialisten en maakt minder invasieve echogeleide interventies mogelijk.

Huisartsenpraktijk Swifterbant

De mogelijkheid om echografisch onderzoek in de huisartsenpraktijk Swifterbant uit te voeren heeft daarom aanzienlijke voordelen voor de patiënten. Lees welke dat zijn. 

*financiering wordt mogelijk gemaakt door Medilease.

Scroll naar boven