De Medifa 8000 Hybrid: Duits En Super Degelijk

Al sinds jaar en dag werken Van Vliet Medical Products en Medifa samen om ziekenhuizen en klinieken te voorzien van (onder andere) oerdegelijke operatietafels. En niet onbelangrijk, Medifa en Van Vliet Medical delen veel van dezelfde kernwaarden: innovatief, goede kwaliteit en het bieden van een uitstekende service. Onze Duitse partner is over de hele wereld actief én succesvol. Het product- en serviceportfolio omvat het complete assortiment modulaire wand-, deur- en plafondsystemen, mobiele operatietafels, accessoires, operatielampen en onderzoeksstoelen voor gynaecologie, urologie en proctologie. In deze blog zoomen wij in op de operatietafel: de Medifa 8000 Hybrid.

\"Medifa
Medifa 8000 Hybird

Gemakkelijk te combineren

De Medifa 8000 Hybrid combineert de beproefde voordelen van de Medifa 8000 met diverse innovatieve functies om het toepassingsgebied uit te breiden. Zo is dit model de eerste mobiele beeldvormingstafel op de markt die handmatige vrij zwevende en elektrische beweging van het tafelblad combineert. De afmetingen van de tafel zijn longitudinaal tot 900 mm en transversaal tot 200 mm.

Gemakkelijk uit te breiden

De operatietafel is uitgerust met een interface volgens de SDC-standaard, die verschillende toekomstgerichte communicatiemogelijkheden met andere medische apparatuur en/of OK-integratiesystemen mogelijk maakt. Daarnaast biedt de Medifa 8000 Hybrid u de mogelijkheid om mobiele hybride operatiekamers te creëren in combinatie met een mobiel beeldvormingsapparaat (C-arm, O-arm, CT-scanner).

Verschillende voordelen

Bij de ontwikkeling van deze operatietafel is aan alles gedacht. Zo is de tafel onder ander uitgerust met de nieuwste carbon-technologie ter vermindering van de stralingsbelasting. Maar en zijn meer voordelen. De operatietafel geeft u meer flexibiliteit, een betere patiëntenzorg en aanzienlijke kostenefficiëntie. Laat u inspireren en kom meer te weten over de technische voordelen van deze oerdegelijke en duurzame operatietrafel. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van mobiele en hybride operatiekamers!

Wij staan voor u klaar!

Wilt u meer informatie ontvangen over de Medifa 8000 Hybrid? Of bent u benieuwd naar de overige producten van Medifa? Neem dan contact op met Van Vliet Medical Products! Onze productspecialisten Theo Huigen en Bas Buuron staan voor u klaar en staan u graag te woord!

Scroll naar boven