Diensten

Vanaf 1985...

In 1985 begon Van Vliet Medical aan een kleine keukentafel in Weesp met de ontwikkeling van een bedpanspoeler. Inmiddels hebben wij deze keukentafel ingeruild voor een groot pand in Almere én doen wij steeds meer. Op deze pagina geven wij meer informatie over onze producten en diensten.

Scopendroogkasten

De NG-800 kan acht endoscopen tegelijk drogen en opbergen. Via het besturingselement met geïntegreerd touch display regelt u niet alleen de NG-800, maar ook de eventuele NG-400 Extension of NG-800 Extension die u aan het systeem kunt toevoegen.

Validatie

Van Vliet heeft zich gespecialiseerd in de validatie van alle merken en types scopendroogkasten. Wij werken volgens de EN-16442 en de SFERD richtlijnen. Van Vliet Validatie voert alle testen uit die noodzakelijk zijn om de effectiviteit van de scopendroogkast aan te tonen.

Onderhoud

Door werk uit handen te nemen en door kritisch te zijn op de kosten voor onderhoud kunt u dankzij Mediservice meer uit uw investering halen. Kostenreductie, onderhoud optimaal inplannen en korte responstijden hanteren werkt voor elke klant.

Storingen

Het feit dat u slechts één nummer kunt bellen voor het functioneren van uw medische apparatuur en installaties betekent dat uw klinisch personeel zich kunnen focussen op de patiëntenzorg en zich niet hoeven bezig te houden met het plannen van onderhoud en zoeken naar de juiste leverancier.

Inkoop

Voor aanschaf van al uw medische producten is Van Vliet Medical Products uw professionele partner. Wij zorgen voor snelle en betrouwbare levering van hoogwaardige medische producten. Gemak staat bij ons centraal en daarom begeleiden wij u graag tijdens het gehele aankoopproces.

Accessoires

Bent u al bekend met de scopendroogkasten van Van Vliet Medical? Dan zijn onze accessoires die daar op aansluiten wellicht ook iets voor u! U kunt bij ons terecht voor onder andere adapters, transportmeubels, bedpannen, en onze twin-foil hoezen. Meer weten? Neem contact met ons op!

Scroll naar boven