Een snelle COVID-19 diagnose is van onschatbare waarde

Nu te bestellen: CLINITEST Rapid COVID-19 antigeentest

OVERAL INZETBAAR

De test is eenvoudig te gebruiken, vereist geen apparatuur en kan overal ingezet worden. Een handige video weergeeft precies hoe u de test af kunt nemen en bij vragen is telefonisch contact mogelijk!

Uitslag in 15 minuten

De CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test geeft binnen 15 minuten aan of iemand besmet is. Dit maakt directe quarantaine mogelijk en voorkomt verdere verspreiding van COVID-19.

BETROUWBAAR

De test heeft een zeer hoge betrouwbaarheid en CE-markering. Er zijn al miljoenen testen geleverd aan bedrijven instellingen én de overheid. Heeft u een bezoek gebracht aan een teststraat? Grote kans dat u getest bent met de Clinitest!

Besmettingen voorkomen

Hoeveel besmettingen en onnodige quarantaines kunnen we voorkomen als diagnose geen dagen, maar minuten duurt? Onlangs introduceerde Siemens Healthineers de CLINITEST Rapid Covid-19 antigeentest. Een snelle, betrouwbare en toegankelijke test die binnen 15 minuten aangeeft of iemand besmet is. Perfect om een veilige omgeving te kunnen garanderen en direct goed en gericht in te kunnen grijpen in geval van besmetting!

Hoge betrouwbaarheid

Een betrouwbaar testresultaat is essentieel. De klinische studie voor de CLINITEST Rapid COVID-19 antigeentest heeft 96,72% sensitiviteit en 99,22% specificiteit aangetoond op basis van 317 proefpersonen. De tests zijn uitgevoerd op zes verschillende locaties, in een ziekenhuis, een gezondheidscentrum, een school en op een oncologieafdeling. De test detecteert bovendien zeer lage concentraties van het virus en heeft een detectie-ondergrens van 115 TCID50/ml.

Betrouwbare partner

Siemens stelt, net als Van Vliet Medical, al jaren de allerhoogste eisen aan medische technologie. Bij de ontwikkeling van de CLINITEST Rapid COVID-19 antigeentest is dit niet anders geweest! Van Vliet Medical en Siemens zijn wereldwijd toonaangevende partners op het gebied van laboratoriumdiagnostiek, opslag, diagnostische en therapeutische beeldvorming, droogprocessen, moleculaire geneeskunde en digitale services. 

Bestelformulier

Wilt u de Clinitest bestellen? Door onderstaande formulier in te vullen wordt uw interesse bij ons bekend. Na het insturen van het bestelformulier nemen wij contact met u op om actuele prijzen en levertijden te communiceren. 

Omdat de prijzen per dag verschillen dient u voor de actuele prijs contact met ons op te nemen of het contactmoment af te wachten. 
Top crossmenu