Een snelle COVID-19 diagnose is van onschatbare waarde

Nu te bestellen: CLINITEST Rapid COVID-19 antigeentest

Overal inzetbaar

De test is eenvoudig te gebruiken, vereist geen apparatuur en kan overal ingezet worden.

Uitslag in 15 minuten

De CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test geeft binnen 15 minuten aan of iemand besmet is. Dit maakt directe quarantaine mogelijk en voorkomt verdere verspreiding van COVID-19.

Zeer hoge betrouwbaarheid

De test heeft een zeer hoge betrouwbaarheid en CE-markering.

Besmettingen voorkomen

Hoeveel besmettingen en onnodige quarantaines kunnen we voorkomen als diagnose geen dagen, maar minuten duurt? Onlangs introduceerde Siemens Healthineers de CLINITEST Rapid Covid-19 antigeentest. Een snelle, betrouwbare en toegankelijke test die binnen 15 minuten aangeeft of iemand besmet is. Perfect om een veilige omgeving te kunnen garanderen en direct goed en gericht in te kunnen grijpen in geval van besmetting!

Snelle triage

De test is bijzonder geschikt voor het routinematig testen van medewerkers en bij het voorkomen van onnodig arbeidsverzuim. Of u nu werkzaam bent in een zorginstelling, school of fabriek: de Clinitest is overal inzetbaar. Benieuwd hoe de test u kan helpen? Neem contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Hoge betrouwbaarheid

Een betrouwbaar testresultaat is essentieel. De klinische studie voor de CLINITEST Rapid COVID-19 antigeentest heeft 96,72% sensitiviteit en 99,22% specificiteit aangetoond op basis van 317 proefpersonen. De tests zijn uitgevoerd op zes verschillende locaties, in een ziekenhuis, een gezondheidscentrum, een school en op een oncologieafdeling. De test detecteert bovendien zeer lage concentraties van het virus en heeft een detectie-ondergrens van 115 TCID50/ml.

De werking

De sneltest van Siemens Healthineers is een laterale flowtest, die SARS-CoV-2 eiwit in het neusslijm detecteert. Met de bijgeleverde swab wordt een nasopharynx of nasal uitstrijkje genomen en op de testcassette aangebracht. De uitslag is binnen 15 minuten eenvoudig af te lezen. Wilt u meer informatie over de werking van de test? Neem dan contact met ons op!

Betrouwbare partner

Siemens stelt, net als Van Vliet Medical, al jaren de allerhoogste eisen aan medische technologie. Bij de ontwikkeling van de CLINITEST Rapid COVID-19 antigeentest is dit niet anders geweest! Van Vliet Medical en Siemens zijn wereldwijd toonaangevende partners op het gebied van laboratoriumdiagnostiek, opslag, diagnostische en therapeutische beeldvorming, droogprocessen, moleculaire geneeskunde en digitale services. 

Contactformulier

Onze productspecialisten vertellen u graag meer over de verpakkingseenheid, prijs en levertijd van de Clinitest. Indien u in het onderstaande formulier uw gegevens invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! 
Top crossmenu