Veilig Ventileren In 2022: Het Klaslokaal Van De Toekomst

Om de verspreiding van virussen tegen te gaan is het belangrijk dat er goed wordt geventileerd. Dat hoeft niet te betekenen dat u in de koude winter ramen en deuren open hoeft te zetten! De Virobuster ventileert uw ruimte grondig met behulp van UV-C. Lees hier meer over de werking van de Virobuster!

Van Vliet Validatie: 15 September Aanwezig Op De SFERD!

Enkele jaren geleden hebben wij onze services uitgebreid en is Van Vliet Validatie ontstaan. Als onafhankelijke partij zijn wij daardoor in staat om alle soorten en typen scopendroogkasten te valideren. Een werkende scopendroogkast in bezit hebben is belangrijk, zeker weten dat deze (nog) steeds de gedesinfecteerde endoscopen op een correcte wijze droogt is belangrijker! Om u de kans te geven meer over onze dienstverlening te weten te komen zijn wij op 15 september aanwezig bij het 2021 SFERD Symposium in Veenendaal!

De Medifa 8000 Hybrid: Duits En Super Degelijk

Al sinds jaar en dag werken Van Vliet Medical Products en Medifa samen om ziekenhuizen en klinieken te voorzien van (onder andere) oerdegelijke operatietafels. En niet onbelangrijk, Medifa en Van Vliet Medical delen veel van dezelfde kernwaarden: innovatief, goede kwaliteit en het bieden van een uitstekende service. Medifa is over de hele wereld actief én succesvol. Het product- en serviceportfolio omvat het complete assortiment modulaire wand-, deur- en plafondsystemen, mobiele operatietafels, accessoires, operatielampen en onderzoeksstoelen voor gynaecologie, urologie en proctologie. In deze blog zoomen wij in op de operatietafel van Medifa: de Medifa 8000 Hybrid.

De Krachtige Werking Van UV-C: Desinfectie Anno 2021

UV-licht is elektromagnetisch licht met een korte golflengte en een hoge frequentie. Omdat de frequentie tussen de 100 en 400 nanometers ligt is het UV-licht niet op te pikken voor het menselijk oog. Wetenschappelijk gezien onderscheiden wij drie soorten UV-licht, in deze blog vertellen wij u graag meer over het type UV-licht dat in de Virobuster wordt toegepast!

Vanaf 1 Juni In Ons Assortiment: De Luchtzuiveringsinstallatie van Virobuster, technologie om lucht te steriliseren

Nieuw bij Van Vliet Medical: de Virobuster. In samenwerking met de Universiteit Twente heeft het Duitse Virobuster International GmbH technologie ontwikkeld om met behulp van UV de lucht in een ruimte te kunnen steriliseren. Alle virussen, bacteriën en schimmels worden dankzij de Virobuster gedood waardoor de veiligheid van in de ruimte aanwezige personen gewaarborgd kan worden. De luchtzuiveringsinstallatie is jarenlang getest in binnen- en buitenland en wordt inmiddels in veel ziekenhuizen, kantoren, klinieken en hotels gebruikt.

Totaaloplossing Echografiesystemen: Onze Samenwerking Met Siemens Healthineers

Samen doen waar je goed in bent en daarmee voordeel creëren voor professionals in de eerstelijnszorg? Dat is precies waarom Van Vliet Medical en Siemens Healthineers enige tijd geleden besloten de handen ineen te slaan. Dankzij de jarenlange ervaring en aanwezigheid in onder andere ziekenhuizen, klinieken, bij fysiotherapeuten en verloskundigen hebben beide bedrijven laten zien een betrouwbare partner te zijn. Een perfecte match!

De Werking Van Een Scopendroogkast

Al jarenlang vervaardigen wij bij Van Vliet Medical scopendroogkasten. Over de hele wereld maakt men voor het drogen en opslaan van endoscopen gebruik van de door ons ontwikkelde technologie. Maar hoe werkt dat precies? Daar wordt in deze blog meer over uitgelegd. U leest hier dus meer over de werking en vervaardiging van onze scopendroogkasten …

De Werking Van Een Scopendroogkast Lees verder »

Ons Nieuwe Pand

In juni 2020 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand in Almere Poort. Hypermodern, zelfvoorzienend en enorm veel ruimte. Een wereld van verschil met onze oude fabriekshal. In dit nieuwe pand hebben wij ruimte voor het ontwikkelen van high-end producten en kunnen wij trainingen aanbieden aan onze klanten en relaties.

Scroll naar boven